Ambassade

4 december 2012 - Quezon City, Filipijnen

Vanmorgen op tijd opgestaan om naar de ambassade te gaan. Om 9:00 werden wij gehaald en de rit duurde maar een uurtje. Ken genoot onderweg van het uitzicht en keek vooral naar cars. In de ambassade wilde de mevrouw achter het glas aan de balie Ken even zien, echter ken dacht toen ik hem oppakte dat ik hem wilde overhandigen aan die dame. Tranen met tuiten natuurlijk, met een koekje was het snel weer vergeten. Leermoment! Met 20 minuten waren wij al klaar. Helen zal a.s. vrijdag het paspoort ophalen met zijn Nederlandse werkvergunning, ehhh... Verblijfsvisum ;) Op de terugweg viel Ken na 20 minuten in slaap, knap!!!! Met zo'n verkeer lijkt dat normaliter niet mogelijk. Wij lijk bleek en Ken uitgerust weer in het hotel. Zo, weer een verplichting achter de rug. Nu 2 dagen niets, lekker ontspannen met Ken en hem enigszins voorbereiden voor de terugreis.

Ps. We kregen meldingen van het thuisfront over een typhoon hier, we merken er nog niets van. Wel hebben we een wervelwindje, die ligt nu in bed ;)

1. Oma rini:
    4 december 2012
    gelukkig alles snel gelopen bij de ambasade,
    nog een paar dagen dan kunnen jullie bij komen,
    samen met jullie drietjes lekker thuis.
    liefs en een knuffel van oma mam en bo.
  2. Sanne:
    Hallo familie,
    Super dat het zo goed en snel ging, rust nu maar lekker uit.
    Lars vind de sjoes ook cool, maar vind toch dat hij hier thuis
    moet overstappen op.......Die zal neef Lars sponseren.
    Dikke kus van iedereen, aan iedereen.
  3. Opa en Oma!!:
    4 december 2012
    Ja dat was even een schrikmomentje voorKen! Gelijk een mooi bewijs hoe de kleine man aan al aan jullie aan het hechten is!Nu twee dagen een beetje relaxen voordat de reis terug begint.Vonden het geweldig eventrkunnen skypen, ook al konden jullie ons niet zien .Dag Mama en Papa van Ken .Knuffelsxxxxxxxxx
  4. Nadine:
    4 december 2012
    Oooo arme Ken dacht dat hij weer weg moest zo zielig.
    Hij wil niet meer weg haha
    Geniet nog even lekker en we zien ons
  5. Chantal Sangen:
    4 december 2012
    Geweldig dat alles zo goed gaat ben zo blij voor jullie
    dikke xxx voor iedereen groetjes :))
  6. Dees:
    4 december 2012
    leuk :) en eenkennig zijn hoort erbij en is ook wel goed denk, dat hij al zo aan jullie hangt :) is vertrouwen dacht ik zo lief... als je skikleding ziet, zou ik zeggen neem mee, want hier word het kouder en kouder :s
  7. Sanne:
    4 december 2012
    echt leuke foto's, wat is hij toch lief als hij glimlacht;)
    xx sanne
  8. Wies:
    4 december 2012
    Fijn om te horen dat jullie weer een stapje dichter bij huis zijn.
    Ik had al gezien dat de storm in het zuiden van de Filippijnen is maar het zal toch fijn zijn als jullie weer in Nederland zijn.
  9. Jo and Helen Rogge:
    4 december 2012
    Take care and be safe. Looks that the South of the Phillephines have been hit hard again.
  10. Wiel:
    4 december 2012
    Hallo jullie drietjes fijn dat jullie het daar zo fijn hebben wij hopen jullie allen samen te mogen begroeten en een hele goede thuis reis met groeten van Lenie en Wiel tot op DER SJEET
  11. Huub en monique:
    4 december 2012
    Hoi gelukkig dat jullie niet de hele dag op de ambasade hebben hoeven wachten. Nog een paar nachtjes slapen en dan op naar landgraaf. Gelukkig ging de tyfoon aan jullie voorbij.groetjes van ons en een poot van milo.
  12. Truus van Hattem:
    4 december 2012
    Great to hear that all is well, a few more nights and then it is homeward bound. Liefs Truus en Nick
  13. Deddy:
    4 december 2012
    fijn al weer een stapje dichterbij de terug reis wat staat Ken mooi op de foto's
  14. Pia bodelier:
    4 december 2012
    bijna en jullie reis zit er weer op.
    wat spannend allemaal
    wat een heerlijk jongetje
    geniet er maar van !!!!!
  15. Miranda:
    martijn en angelique
    mooie fotos en een mooi kereltje
    eindelijk na zo een lange tijd eindelijk jullie droom en jullie wens uitgekomen.
    geniet ervan

gr.miranda en Zoé